De eerste vier jaar van een kind is heel bepalend voor de rest van zijn of haar leven. Hierin wordt de basis gelegd voor normen en waarden, leren kinderen spelenderwijs van alles over de wereld en worden sociale vaardigheden aangeleerd. Rust en regelmaat zijn daar belangrijke onderdelen van. Net als uitdaging en ontdekking.

Natuurlijk wilt u het liefste de hele dag bij uw kindje zijn om samen de ontwikkeling van baby naar kleuter mee te maken. Dat is niet altijd mogelijk als uw een gezin met een carrière moet combineren. Een kinderdagverblijf is dan een heel goede oplossing.

Wij vinden dat een kind het beste kan opgroeien wanneer er volop aandacht is voor hem of haar. Een huiselijke omgeving en kleine groepen vinden wij dan ook een belangrijk pijler van onze opvang. Is uw kind verlegen aangelegd? Wij helpen hem of haar uit de schulp te kruipen en zich zelfverzekerd te voelen. Heeft u een druk kind dat wat meer aandacht opeist? Wij geven deze aandacht graag. Creativiteit, educatie, tijd om te spelen, rust en regelmaat staan bij ons iedere dag weer centraal.

Daarnaast vinden we het vooral belangrijk dat uw kind zich helemaal thuis voelt bij ons. Wij houden ons aan uw regels als het gaat om voeden, slapen en andere belangrijke zaken, zodat uw kind zich prettig voelt in de eigen regelmaat van thuis. Wij bieden uw kind een prettige sfeer. Net zoals thuis.

 

 

Komt u gerust eens een kijkje nemen op kinderdagverblijf Mika-do en ervaar het zelf. En neem uw kindje bij de kennismaking meteen mee. Zo kunt u zien dat uw kindje zich helemaal op zijn of haar gemak zal voelen bij ons.